Aveți nevoie de un consult rapid online?

Dacă sunteți în situația de a avea nevoie rapid să vă consultați cu un avocat, vă stau la dispoziție. Am creat acest serviciu de consiliere jurudică online pentru a vă ajuta să vă rezolvați problemele mai simplu și mai rapid!

Cum funcționează?

Vă faceți rezervare

Veți fi contactat pentru a stabili o zi și o oră potrivită pentru dumneavostră

Veți primi un link de Zoom la care să vă conectați în ziua și la ora stabilită

În ziua consultației veți sta de vorba cu mine despre problema dumneavoastră!

Alegeți unul dintre pachetele de mai jos!

89 Euro + TVA

119 Euro + TVA

Alte SERVICII

Avocat Bucuresti Amuza Adrian

Ramurile principale de expertiza ale cabinetului de avocat Amuza Adrian se declina pe Dreptul Familiei, Dreptul Civil și Dreptul Comercial. Pentru cazurile speciale, care imbina mai multe domenii de expertiza, cabinetuld e avocat colaboreaza cu un numar mare de experti profesionisti in diverse domenii de drept, stiinte umane, psihologie, sociologie, asistenta sociala s.a.

Avocat Divort

Avocat Dreptul Familiei

Avocat Partaj

Avocat Amuza 

TE REPREZINT CU BRIO ÎN INSTANȚĂ

Sunt adeptul provocărilor și consider că perseverența într-un domeniu atât de complex cum este avocatura are la bază curiozitatea de a descoperi lucruri noi și a găsi prin intermediul lor acele elemente care pot conduce spre victorie. Sentimentul de a fi în permanentă confruntare cu partea adversă, cu instanța și, în unele cazuri, inclusiv cu cel pe care îl reprezinți, constituie o provocare o provocare pernanentă, care stă la baza carierei mele în acest domeniu.

”Am căutat mereu o modalitate de abordare a normelor juridice și alte interpretări ale textelor de lege aplicabile. Nu uit nicio clipă că judecătorul este și el om, fiind posibil ca, uneori, să fie obosit, indispus sau plictisit. Este ipoteza care mă face să dau importanța cuvenită felului în care îmi construiesc acțiunile. Ordinea în care expun faptele și etalez argumentele este esențială. Primul contact cu o cerere este strict vizual. Cuvântul bine ales are puterea de a te face să-ți treacă oboseala, câteodată te binedispune ori, dimpotrivă, te irită sau îți zgândărește orgoliul.”

– Adrian Amuza, Avocat specializat în Dreptul Familiei

APARIȚII MEDIA

Cabinet Avocatura Amuza Adrian

Cazurile rezolvate cu succes aduc deseori Cabinetul de Avocatură Adrian Amuza în atenția publicului, temele dezbătute de echipa noastră în instanță ajungând deseori în media.

Cazul Firu: Mama condamnată pentru răpirea propriului copil poate ţine fetiţa. Decizia e provizorie

Cazul Anei Maria Nedelcu ar putea schimba legea privind extradarea cetatenilor romani. Propunerea unui parlamentar

O mama din Timisoara il acuza pe fostul sot ca i-a sechestrat gemenele: “De un an, stau zilnic in fata casei lui”

«Mi-am luat copilul din Canada ca să-l scap de un tată violent»

Avocatul româncei arestate pentru că și-a protejat copilul de tatăl violent: Cred că superficialitatea ar fi cuvântul care definește ceea ce s-a întâmplat, superficialitate din partea instanței de judecată (VIDEO)

A disparut baiatul femeii care a fost arestata pentru a fi extradata in Canada. Ce au gasit politistii acasa la Ana Maria

Dacă aveți alte întrebări, mă puteți contacta la:

Sau puteți să stabiliți o consultare la cabinetul meu de la adresa de mai jos:

Adresa

Paul Orleanu nr. 12, Et.3, Ap.7, Bucuresti

Telefon